Fánk rendelés

A farsangi időszakban előkerülnek a fánk receptek, de ha csak néhányat szeretnénk és azt is különbözőképpen variálni: akkor jön a fánk rendelés! A fánk rendeléssel az az igazán jó, hogy kb. csak annyit kell várni vele, mintha kelesztenénk a tésztát és azon kívül, hogy nem mi dolgozunk vele, a lakás sem lesz olajszaggal tele.

Fánk rendelés Budapesten

A budapestiek kifejezetten jó helyzetben vannak, hiszen fánk rendelés több helyen elérhető, és szerencsére Budapest kerületei is bővülnek a listákon. Fánk ráadásul nemcsak farsangkor keresett, jól jöhet születésnapra, lánybúcsúra, vagy bármely összejövetelre. Illetve még csak alkalom sem kell hozzá. Nagy előnye az otthoni sütéshez képest még, hogy fánkok rendelése esetén az ízeket, fajtákat össze is lehet válogatni. Itt nem fordulhat elő, hogy valaki nem eszik, mert nem olyan készült, amit szeret.

https://fahejwebshop.hu/fank

https://fankidonuts.com/

Fánkok rendelése vidéken

A nagyobb megyeszékhelyeken (Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden) szintén lehet fánkokat rendelni, bár itt általában éttermek, pizzériák egyéb kínálatai mellett.

Pl.: http://www.pizzacitymiskolc.hu/rendeles-fank

Viszont a The box donut, a budapesti helyszíne mellett, Debrecenben, Győrött, Szegeden és Szombathelyen is elérhető. Az igazán különleges kocka fánkokat áruló üzletlánc azonban – egyelőre – nem szállít ki.

https://theboxdonut.com/

A fánk rendeléssel vagy házilag sütve is remek vendégváró, finom édesség, mely bármely alkalomra, vagy anélkül is biztos siker lesz!

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom